Головна Новини Світ Франція Сильний снігопад у Франції: жертви, 300 тисяч сімей без світла і евакуація жителів
commentss НОВИНИ Всі новини

Сильний снігопад у Франції: жертви, 300 тисяч сімей без світла і евакуація жителів

Через стихію лише по дорозі до Ліону зупинилося близько тисячі фур, далекобійникам шукають притулок

15 листопада 2019, 10:10 comments4012
Поділіться публікацією:
Сильний снігопад у Франції: жертви, 300 тисяч сімей без світла і евакуація жителів

Вчора на Францію обрушилася стихія у вигляді сильного снігопаду, який продовжується і зараз. Як повідомляє місцевий телеканал BFMTV, станом на сьогодні на південному сході країни паралізовано рух, а без електрики залишилися понад 300 000 сімей в Дромі, Ардеше, Ізере та Рона. Крім того, зафіксований і смертельний випадок: на 63-річного чоловіка впало дерево, врятувати потерпілого не вдалося.

Як передають місцеві антикризові підрозділу, не менше 300 тисяч будинків залишаються без світла з-за поривів і падінь ліній і опор електропередач, а доступ до спецтехніки цим ділянкам дуже утруднений. Крім того, з потенційно небезпечних зон довелося евакуювати близько 300 осіб. Крім падаючих ЛЕП, потенційну загрозу представляють дерева, які не витримують звалилося на них кількість снігу.

Тим часом, на магістралях відзначають уповільнення, але ще сьогодні вночі на дорогах було не проїхати через фур, які не дотримувалися заборони на рух і, в підсумку, застрявали. Тільки між Орандж і Монтелимаром в напрямку Ліона стало близько тисячі вантажівок, більшість з яких завдяки рятувальникам та спецтехніки вже продовжили рух. У Франції цілодобово працюють станції техобслуговування, а чиновники шукають варіанти для проживання далекобійників.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: Комментарии
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!