Головна Новини Світ Франція У Франції заарештували кілька осіб, які брали участь у замаху на Макрона
commentss НОВИНИ Всі новини

У Франції заарештували кілька осіб, які брали участь у замаху на Макрона

Чоловіків заарештували

16 листопада 2019, 08:23 comments1419
Поділіться публікацією:
У Франції заарештували кілька осіб, які брали участь у замаху на Макрона

Слідство пред'явило звинувачення в терористичну змову двох чоловіків, які підозрювалися у замаху на президента Франції в 2018 році. Про це Le Parisien.

Чоловіки належать до ультраправого угруповання Les Barjols, учасники якого виявляють готовність до насильства. Вони були затримані 11 листопада в Мозелі на північному сході Франції за підозрою у замаху на президента Франції під час святкування сторіччя Першої світової війни в листопаді 2018 року. У помешканнях затриманих поліція провела обшуки. Злочинці визнали свою провину. Чоловіків заарештували.

45-річний чоловік раніше притягувався до відповідальності за п'ять злочинів загального характеру. Адвокат другого підозрюваного, П'єр-Франсуа Фелтесс відмовився давати коментарі.

По даній справі вже затримано чотири людини, у тому числі 62-річний пенсіонер з Ізера Жан-П'єр Б., який вважався організатором невдалої спроби нападу на Еммануеля Мікрона.

  Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Еммануэль Макрон планує провести зустріч з американським колегою Дональдом Трампом самітом НАТО, який відбудеться в Лондоні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!