Головна Новини Світ Франція У Франції обвалився міст: зниклих безвісти шукають за допомогою вертольотів
commentss НОВИНИ Всі новини

У Франції обвалився міст: зниклих безвісти шукають за допомогою вертольотів

В результаті події загинула 15-річна дівчина, мінімум чотири людини постраждали

18 листопада 2019, 16:45 comments2623
Поділіться публікацією:
У Франції обвалився міст: зниклих безвісти шукають за допомогою вертольотів

Сьогодні вранці у Франції в районі Тулузи впав 152-метровий міст, у результаті чого щонайменше одна людина загинула і ще кілька зникли безвісти. Про це повідомляє місцевий телеканал BFM TV.

Згідно з інформацією місцевих рятувальників, підвісний міст шириною в п'ять метрів з'єднував Мірпуа-Сюр-Тарн і Бесьєр недалеко від Тулузи. Близько 8:00 на нього одночасно заїхали вантажівка і автомобіль, через що переправа через річку Тарн не витримала. На місці зараз працює понад 80 рятувальників, які вже підтвердили, що загинула 15-річна дівчина з легковика. Чотирьох осіб, в тому числі мати підлітка, вдалося врятувати і доставити в лікарню.

Згідно з даними рятувальників, ще кілька людей зникли безвісти: мова йде про водія вантажівки і свідків, які кинулися на допомогу постраждалим. Зараз на місці працюють кінологи і спецтехніка, в тому числі два вертольоти. Відомо, що переправу через Тарн звели ще 84 роки тому, проте не так давно реконструювали.

Минулого тижня "Коментарі" повідомляли про те, що на Францію обрушилася стихія у вигляді сильного снігопаду, в результаті чого на південному сході країни було паралізовано рух, а без електрики залишилися понад 300 000 сімей в Дромі, Ардеші, Ізері та Роні. Крім того, зафіксований і смертельний випадок: на 63-річного чоловіка впало дерево, врятувати потерпілого не вдалося.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!