Головна Новини Світ Франція Суд у Франції дозволив птахам крякати
commentss НОВИНИ Всі новини

Суд у Франції дозволив птахам крякати

На шум від птахів поскаржився сусід загороди

21 листопада 2019, 16:50 comments1364
Поділіться публікацією:
Суд у Франції дозволив птахам крякати

У Франції в місті Дакс чоловік подав в суд на качок, яких по сусідству, в загороді, утримає фермер Домінік Даут. Про це передає Reuters.

Варто відзначити, що сусід Даута переїхав з галасливого мегаполісу в заміський будинок, розташований в 50 метрах від ферми, майже рік тому. Так, сусід заявив у суді, що страждає від постійного шуму, який створюють 60 качок і гусей. Він також зажадав, щоб йому виплатили компенсацію у розмірі 3,5 тис. євро. Однак французький суд відхилив скаргу чоловіка, постановивши, що шум був у межах норми. Власник качок Домінік Даут поділився, що не хотів вбивати своїх птахів, тому таке рішення суду його ощасливило.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що британець Гай Мартін встановив рекорд, розігнавши трактор до 217,5 км/ч. Йому вдалося зорати поле всього за хвилину, тим самим потрапити в Книгу рекордів Гіннеса. Відзначається, що хлопець став рекордсменом вже не вперше. Так, кілька років тому Мартін розігнав трактор до 166,7 км/ч. Однак він поставив собі за мету побити власний же рекорд.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!