Головна Новини Світ Франція У Франції заборонили рекламувати «чорну п'ятницю»
commentss НОВИНИ Всі новини

У Франції заборонили рекламувати «чорну п'ятницю»

Влада Франції переживає, щоб населення не витрачало багато коштів під час акцій

27 листопада 2019, 10:18 comments1879
Поділіться публікацією:
У Франції заборонили рекламувати «чорну п'ятницю»

Парламент Франції ухвалив поправку до "закону про відходи", яка забороняє рекламні кампанії "чорної п'ятниці", пише Euronews. Поправка засуджує надмірне споживання і катастрофічні екологічні показники торгового дня.

"Припинити надмірне споживання, яке вводить в оману споживачів", — сказано в рішенні парламенту. В законі уточнюється, що реклама "чорної п'ятниці" створює враження, що споживач отримує вигоду від зниження цін, порівняно з продажами, визначеними законом, коли вони насправді цього не роблять.  Наголошується, що нова правка повинна бути схвалена нижньою палатою французького парламенту — Національною асамблеєю.

Як повідомляло видання "Коментарі", через кілька місяців "Ощадбанк" випустить спеціальні NFC-кільця, з допомогою яких можна буде оплатити покупки в маркетах України – достатньо провести кільцем над POS-терміналом.   

У повідомленні "Ощадбанку" сказано, що функцію по оплаті товарів кільцями підтримує 86% від кількості терміналів в Україні. Таким чином, маючи таке кільце, українці зможуть розрахуватися з його допомогою практично в будь-якому магазині або закладі країни. 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!