Головна Новини Світ Франція У центрі Парижа проходить акція оголених активісток Femen проти агресії Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

У центрі Парижа проходить акція оголених активісток Femen проти агресії Путіна

Акція проходить в рамках зустрічі "нормандської четвірки", яка відбудеться через кілька годин

9 грудня 2019, 15:29 comments2962
Поділіться публікацією:
У центрі Парижа проходить акція оголених активісток Femen проти агресії Путіна

Активістки жіночого руху Femen сьогодні провели акцію протесту біля Єлисейського палацу в Парижі проти агресивної зовнішньої політики президента Російської Федерації Володимира Путіна напередодні його прибуття в Париж. Про це передає агентство "Інтерфакс-Україна".

Так, дві оголені по пояс (в кращих традиціях Femen-руху) дівчата намагалися прорватися до воріт Єлисейського палацу, через які пропускають журналістів, які очікують приїзду учасників саміту "нормандської четвірки".

Вони скандували гасло Stop Putin's Wars ( "Зупиніть війни Путіна"), який також був написаний на їх тілах. Крім цього, в руках однієї з дівчат був транспарант з написом Welcome Putin The War Leader ( "Вітаємо Путіна — лідера війни").

Обох активісток оперативно затримали правоохоронці і співробітники служб безпеки, які забезпечують правопорядок в зв'язку з міжнародною зустріччю і громадськими заворушеннями на грунті пенсійної реформи.

Як повідомляв портал "Коментарі", в Парижі вже кілька днів поспіль відбуваються великі затори на дорогах, як результат масових страйків через проголошеної реформи в пенсійній французької галузі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!