Головна Новини Світ Франція Конфлікт на Донбасі повинні вирішити між собою Україна та Росія, - Граф Шереметьєв
commentss НОВИНИ Всі новини

Конфлікт на Донбасі повинні вирішити між собою Україна та Росія, - Граф Шереметьєв

За словами, графа Петра Шереметьєва, потрібно не дозволяти ніяким іншим країнам, які не мають ніякого відношення до цього конфлікту, місцях, до цих країн, втручатися в ці питання

25 січня 2020, 14:01 comments1746
Поділіться публікацією:
Конфлікт на Донбасі повинні вирішити між собою Україна та Росія, - Граф Шереметьєв

Конфлікт на Донбасі повинні вирішити між собою українська та російська сторони. Про це під час брифінгу після презентації "Парламентського виміру "нормандського формату" на зустрічі з членами Сенату Франції, депутатами національних зборів і представниками дипломатичних та ділових кіл Франції заявив граф Петро Шереметьєв.

"Я хочу вам сказати, що це необхідне рішення. Неможливо допускати, щоб там тривала війна і вбивали людей. Я, як патріот Росії, як патріот України, як патріот Франції, мрію, щоб люди, які сидять і вирішують такі питання, схаменулися і вирішили, як це все закінчити і допомогти всім цим країнам дружити", — сказав граф Петро Шереметьєв.

За його словами, "потрібно не дозволяти ніяким іншим країнам, які не мають ніякого відношення до цього конфлікту, місцях, до цих країн, втручатися в ці питання".

"Залиште українців, росіян вирішити ці питання між собою. Вони ж повинні жити разом ще багато століть, тому нам не потрібна ні Голландія, ні Іспанія, ні ЄС, щоб вирішувати ці питання. Потрібно це вирішувати "між нами, дівчатами", — додав граф.


Раніше 23 січня голова політради партії "Опозиційна платформа – За життя", народний депутат Віктор Медведчук провів у Парижі презентацію "Парламентського виміру "нормандського формату", де зустрівся з членами Сенату Франції, депутатами національних зборів і представниками дипломатичних та ділових кіл Франції.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://112.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!