Головна Новини Світ G20 У Чилі почалися масові протести із-за подорожчання проїзду в метро: троє загиблих, сотні поранених
commentss НОВИНИ Всі новини

У Чилі почалися масові протести із-за подорожчання проїзду в метро: троє загиблих, сотні поранених

Влади Сантьяго ввели комендантську годину

20 жовтня 2019, 21:40 comments2732
Поділіться публікацією:
У Чилі почалися масові протести із-за подорожчання проїзду в метро: троє загиблих, сотні поранених

Сьогодні жителі чилійської столиці Сантьяго вийшли на антиурядові мітинги, спрямовані на протест проти підвищення вартості проїзду в метро. Про це передає інформагентство "РБК-Україна", посилаючись на південноамериканські ЗМІ.

В результаті радикальних дій мітингувальників з самого ранку сталася пожежа у столичному супермаркеті. В результаті пожежі загинули 3 людини. Також учасники антиурядових акцій пошкодили і спалили 78 станцій метро.

Як передають влади Сантьяго, в перші години протестів правоохоронці затримали майже 300 демонстрантів. Щонайменше 160 співробітників сил безпеки отримали поранення. Влади Сантьяго вперше за 29 років ввели комендантську годину. Крім того, із-за безладів в провінціях Вальпараїсо і Консепсьон було оголошено надзвичайний стан.

"За останні 24 години з травмами різного ступеня тяжкості звернулися 208 осіб. 32 людини перебувають у лікарнях столичного округу, 10 з них у важкому стані", — заявив в екстреному повідомленні міністр охорони здоров'я республіки Хайме Маньялич.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на протестних акціях державного масштабу в Каталонії постраждали десятки людей.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!