Головна Новини Світ G7 Богдан зустрівся з послами країн "Великої сімки"
commentss НОВИНИ Всі новини

Богдан зустрівся з послами країн "Великої сімки"

Дипломати планують нові зустрічі

11 жовтня 2019, 18:22 comments2381
Поділіться публікацією:
Богдан зустрівся з послами країн "Великої сімки"

Керівник Офісу Президента України Андрій Богдан провів зустріч з послами країн "Великої сімки", акредитованими в Україні, повідомляє прес-служба ОПУ.

"Андрій Богдан подякував главам дипломатичних представництв за значну допомогу нашій країні, наголосивши, що українська сторона вважає підтримку іноземних партнерів, насамперед країн "Великої сімки" та Європейського Союзу, ключовою для подальшої реалізації реформ", — йдеться в повідомленні.

Чиновники обговорили нагальну ситуацію з безпекою на Донбасі, зокрема заходи, що здійснюються для підготовки до розведення сил у Золотому та Петрівському. Також Богдан повідомив дипломатам про очікування української сторони від зустрічі у Нормандському форматі.

В прес-службі зазначили, що окрему увагу учасники зустрічі приділили новим законодавчим ініціативам, які покликані сприяти трансформації України в сучасну та високорозвинену державу.

В кінці переговорів посли запевнили українську сторону у беззастережній подальшій підтримці, та домовилися про продовження регулярного діалогу.

Раніше "Коментарі" писали, що Зеленський доручив Богдану з групою готувати послання до Ради.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!