Головна Новини Світ Німеччина Операція «Свінгери»: в німецькому нічному клубі було евакуйовано понад 300 напівголих громадян
commentss НОВИНИ Всі новини

Операція «Свінгери»: в німецькому нічному клубі було евакуйовано понад 300 напівголих громадян

В ніч з 2 на 3 листопада в нічному клубі Хаттингена, де проходила вечірка свінгерів, через чадний газ спрацювала сигналізація

3 листопада 2019, 22:47 comments5775
Поділіться публікацією:
Операція «Свінгери»: в німецькому нічному клубі було евакуйовано понад 300 напівголих громадян

В одному з німецьких нічних клубів, розташованих в Хаттингені, від удушення чадним газом ледь не загинуло понад 300 свінгерів. Про це повідомляє видання AP.

В ніч з 2 на 3 листопада в нічному клубі Хаттингена, де проходила вечірка свінгерів, через чадний газ спрацювала сигналізація. На той момент у приміщенні перебувало понад 300 чоловік – вони були в терміновому порядку евакуйовані в безпечне місце. На більшості з них, крім банних халатів, зовсім не було одягу.

На місце події прибуло кілька бригад швидкої допомоги. Близько 20-ти людей скаржилося погане самопочуття.

Враховуючи всю масштабність можливих наслідків, до клубу прибуло безліч бригад рятувальної служби – було задіяно 150 пожежників. Як стало відомо, гасити було нічого – пожежі не було. Більш того, результати їх перевірки говорять про те, що рівень чадного газу не перевищував норми.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в Каліфорнії продовжують вирувати лісові пожежі. За даними рятувальників, на території штату знаходиться вісім великих вогнищ займання.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.ap.org/en-gb/
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!