Головна Новини Світ Німеччина Пограбування музею у Дрездені: поліція розповіла деталі
commentss НОВИНИ Всі новини

Пограбування музею у Дрездені: поліція розповіла деталі

Скарбницю "Зелене склепіння", за попередніми даними, пограбували двоє людей, які залізли у приміщення через вікно. Деякі прикраси, які спершу вважали зниклими, знайшли на місці злочину

25 листопада 2019, 22:24 comments2327
Поділіться публікацією:
Пограбування музею у Дрездені: поліція розповіла деталі

Поліція Дрездена розповіла деталі пограбування музейної скарбниці "Зелене склепіння", яке відбулося в ніч на понеділок, 25 листопада. Крадіжку, за попередніми даними, скоїли двоє злочинців, які розрізали ґрати на вікні, що виходить у двір, та залізли через нього у приміщення. Після цього вони підійшли до вітрини із дорогоцінностями та розбили її сокирою. 

Наразі правоохоронці вивчають, чи була пов'язана крадіжка із пожежею електричного щитка, який стався біля музею, через що була відключена електрика. Свідки повідомили, що грабіжники втекли з місця злочину на автомобілі Audi A6. Таке саме авто пізніше було підпалено на одній з підземних стоянок за кілька кілометрів від центру Дрездена. Зараз автівку вивчають криміналісти. 

Повідомляється, що злочинці викрали гарнітури з діамантів 18 сторіччя. Сума завданого збитку досі точно невідома. Ввечері стало відомо, що були викрадені не всі гарнітури, як вважалося спершу. 

За словами генеральної директорки музейного об'єднання Дрездена Маріон Акерманн небезпека полягає в тому, що злочинці можуть розділити каміння навпіл і таким чином продати знамениті прикраси.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", у Дрездені пограбували музей на мільярд євро.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!