Головна Новини Світ Німеччина "ФРН потрібні фахівці не тільки з Євросоюзу": Меркель зробила широкий жест
commentss НОВИНИ Всі новини

"ФРН потрібні фахівці не тільки з Євросоюзу": Меркель зробила широкий жест

Меркель закликала фахівців за межами Євросоюзу приїжджати на заробітки в ФРН

15 грудня 2019, 23:52 comments2098
Поділіться публікацією:








"ФРН потрібні фахівці не тільки з Євросоюзу": Меркель зробила широкий жест

Німеччина вимагає більше кваліфікованих працівників з третіх країн, тобто країн, які не є членами Євросоюзу. Про це заявила канцлер ФРН, звернувшись у відеоролику, опублікованому на сайті прес-служби німецького уряду.

"Багато підприємств невідкладно шукають фахівців ... Федеральне уряд прийняв стратегію залучення кваліфікованих фахівців", — сказала Меркель.

Канцлер підкреслила, що ринок праці вимагає не тільки кадрів "академічного рівня", але і кваліфікованих робітників, без яких у принципі неможливий розвиток економіки жодної країни.

Ангела Меркель зазначила урядова стратегія залучення кваліфікованих працівників включає 3 пункту: використання власних кадрових ресурсів шляхом підвищення рівня підготовки, по-друге, залучення робітників з країн Євросоюзу і, нарешті, запрошення працівників з держав, які не є членами ЄС, оскільки європейців не вистачає для заповнення всіх вакансій.

Зараз у Німеччині прийнято закон, який набуде чинності 2 березня 2020 року і тоді громадяни країн-не членів Євросоюзу зможуть вільно в'їжджати в ФРН для отримання роботи і виду на проживання.


Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що за версією журналу Forbes, Ангела Меркель стала найвпливовішою жінкою світу в 2019 році.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!