Головна Новини Світ Німеччина Масштабна пожежа охопила будинки на північному сході Берліну
commentss НОВИНИ Всі новини

Масштабна пожежа охопила будинки на північному сході Берліну

Площа пожежі в Берліні оцінюється в 1200 квадратних метрів

3 квітня 2020, 21:22 comments6496
Поділіться публікацією:
Масштабна пожежа охопила будинки на північному сході Берліну

У столиці Німеччини Берліні масштабна пожежа охопила висотні будинки на північному сході міста. В соціальних мережах місцеві жителі пишуть про сильне задимлення. Вітер вже розносить клуби чорного диму по всьому місту.

Вранці, 3 квітня, пожежна служба Берліна повідомила про пожежу на одній з дахів висотного будинку в районі Хоеншенхаузен. На місці події на той момент працювали 70 пожежників. Потім в пожежній службі уточнили, що мова йде про дахах вже п'яти сусідніх будинків, а площа пожежі в Берліні оцінюється в 1200 квадратних метрів.

Про постраждалих поки не повідомляють, а на місці вже працюють 120 осіб. Один з пожежників потрапив у лікарню з незначними ушкодженнями.

Причини пожежі поки не встановлено, але, за попередньою версією, вогонь спалахнув під час покрівельних робіт. Робочі встигли покинути дах і не постраждали. За словами очевидців, дим видно за кілька кілометрів.


Як повідомляв портал "Коментарі", поїздку президента України володимира Зеленського в Оман в січні 2020 року оплатила його дружина Олена Зеленська, а сам візит був приватним.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!