Головна Новини Світ Великобританія В одній з британських лікарень замість операції на сечовому міхурі чоловікові зробили обрізання
commentss НОВИНИ Всі новини

В одній з британських лікарень замість операції на сечовому міхурі чоловікові зробили обрізання

Всього в лікарні в Лестері в 2018 році було допущено вісім помилок

7 серпня 2019, 02:30 comments1572
Поділіться публікацією:
В одній з британських лікарень замість операції на сечовому міхурі чоловікові зробили обрізання

У лікарні англійського міста Лестер пацієнту замість операції на сечовому міхурі помилково зробили обрізання, за що він отримав компенсацію в 20 тис. фунтів (приблизно 1,5 млн рублів), повідомляє "Бі-бі-сі".

Влітку минулого року Террі Брэзьер приїхав в лестерскую лікарню, де йому за планом повинні були вколоти ін'єкцію ботокса в сечовий міхур. Такі ін'єкції робляться, щоб викликати частковий параліч м'язів сечового міхура при ряді захворювань: наприклад, при гіперактивності сечового міхура, нетриманні або затримці сечовипускання.

Але щось пішло не так, і після процедури лікарі сказали Брэзеру: "Вибачте, але ми вам зробили обрізання".

Лікарня також принесла щирі і глибокі вибачення.

70-річний чоловік розповів, що йому розповіли про подію не відразу, а через дві години після операції, на що він відповів: "Ой, правда?"

"Що ще я міг сказати? Я був ошелешений. Я не міг повірити в те, що мені говорили", — сказав він.

Пізніше Террі зізнався, що захопився розмовою з санітарками, і не помітив, як йому зробили зовсім іншу процедуру.

Інцидент назвали медичної помилкою, яка не повинна була трапитися. За даними місцевого сайту Local Democracy Reporting Service, всього цій лікарні в Лестері в 2018 році було допущено вісім помилок.

Потерпілий вирішив звернутися до суду після того, як лікарня надіслала йому листа, в якому визнала, що перед операцією не була проведена необхідна перевірка.

Брэзьер розповів: "У цьому є щось кумедне, але не будемо забувати й про серйозне. З ким-небудь могло статися й гірше. Наприклад, ампутували б не ту частину тіла. Такого не повинно відбуватися, і я не хочу, щоб подібне трапилося знову. Ти приїжджаєш в лікарню, довіряєш людям, не очікуєш, що будуть помилки — і особливо такі".

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", перша в світі операція на колінному суглобі за допомогою технологій 3D-друку кісткової тканини була проведена в місті центрального підпорядкування Чунцин (Південно-Західний Китай). Як повідомило в понеділок Міжнародне радіо Китаю (МРК), при створенні нових тканин для 84-річного пацієнта був використаний рідкісний метал — тантал.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!