Головна Новини Світ Великобританія Британські винищувачі перехопили російські Су-30 над Балтійським морем
commentss НОВИНИ Всі новини

Британські винищувачі перехопили російські Су-30 над Балтійським морем

Британські винищувачі Typhoon знаходяться у Естонії

20 серпня 2019, 06:00 comments2235
Поділіться публікацією:
Британські винищувачі перехопили російські Су-30 над Балтійським морем

Винищувачі Typhoon Військово-повітряних сил Великобританії були підняті з бази "Емарі" в Естонії для перехоплення двох російських Су-30 над Балтійським морем. Про це повідомляє Міноборони Британії Twitter.

В оборонному відомстві Великобританії відзначають, що перехоплення пролітали над Балтійським морем винищувачів Су-30 Росії був виконаний "на професійному рівні".

Британські винищувачі Typhoon знаходяться в Естонії в рамках програми НАТО із захисту повітряного простору прибалтійських держав.

 Як раніше повідомляло видання "Коментарі", два американських літака-невидимки F-22 і два канадських винищувача CF-18 перехопили російські бомбардувальники Ту-95 з ядерною зброєю після того, як вони увійшли в аляскинского і Канадську розпізнавальні зони ППО, які тягнуться приблизно в 200 милях від західного узбережжя Аляски.

Російське повітряне судно залишалося в міжнародному повітряному просторі і ніколи не заходило на суверенну територію США або Канади, заявило головне управління Армії США. Цей останній перехоплення відбувається в складний час в американо-російських відносинах.

З одного боку, президент Дональд Трамп дав зрозуміти, що хоче поліпшити відносини з Москвою, але в той же час дві країни зіткнулися з-за широких кіл геополітичних питань, включаючи анексію Криму Росією, втручання на виборах і спробу отруєння передбачуваного російського шпигуна в Британії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!