Головна Новини Світ Великобританія Трамп звинуватив мера Лондона в некомпетентності
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп звинуватив мера Лондона в некомпетентності

Трамп порадив Хану зосередитися на боротьбі зі злочинністю в Лондоні

4 вересня 2019, 05:30 comments1233
Поділіться публікацією:
Трамп звинуватив мера Лондона в некомпетентності

Президент США Дональд Трамп звинуватив у некомпетентності мера Лондона Садка Хана, який розкритикував його за скасування візиту в Польщу на заходи з нагоди 80-річчя початку Другої світової війни.

Раніше Хан, який приїхав в Варшаву, заявив в інтерв'ю Politico, що Трамп не зміг прибути, оскільки "явно був зайнятий боротьбою з ураганом з поля для гольфу".

"Некомпетентний мер Лондона Садок Хан був стурбований тим, що я зіграв вчора дуже швидку партію в гольф", — написав Трамп в Twitter.

Американський лідер порадив Хану зосередитися на боротьбі зі злочинністю в Лондоні, яка, на його думку, "вийшла з-під контролю".

"Він жахливий мер, який не повинен втручатися в наші справи!" — додав Трамп.

Глава Білого дому скасував свій візит до Варшави із-за потужного урагану.

Раніше Дональд Трамп відреагував на інформацію про те, що групі хакерів вдалося зламати електронний поштовий ящик і Twitter-аккаунт британського Скотленд-Ярду.

При цьому в публікації американський лідер в черговий раз назвав мера Лондона Садка Хана некомпетентним.

"З некомпетентним мером Лондона у вас ніколи не буде безпечних вулиць!" — написав Трамп, коментуючи пост браузера Кеті Хопкінс, яка повідомила, що поліцейські Лондона "втратили контроль над вулицями міста.

 Як раніше повідомляли "Коментарі", екс-голови Національного банку України Валерія Гонтареву в Лондоні збив автомобіль, вона отримала серйозні травми."Мене в понеділок вдень на пішохідному переході в центрі Лондона збила машина і я тепер у шпиталі. Зараз поліція проводить розслідування: це нещасний випадок або загрози почали реалізовуватися", — повідомила Гонтарєва. Екс-глава НБУ зазначила, що отримала серйозні травми. "Серйозні травми — переломи кісток стопи. Вже зробили у вівторок першу операцію, чекаю другу", — написала Гонтарєва.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!