Головна Новини Світ Великобританія Пілоти Ryanair скасували всі вересневі страйки
commentss НОВИНИ Всі новини

Пілоти Ryanair скасували всі вересневі страйки

Керівництво компанії закликало пілотів продовжити переговори

20 вересня 2019, 17:33 comments1962
Поділіться публікацією:
Пілоти Ryanair скасували всі вересневі страйки

В Великобританії пілоти авіакомпанії-лоукостера Ryanair скасували страйки, які повинні були продовжитися до кінця вересня.

За повідомленням представників авіаперевізника, компанія домовилася з пілотами провести переговори наступного тижня.

"Страйки, призначені на 21, 23, 25, 27 і 29 вересня, не будуть продовжуватися, оскільки авіакомпанія закликала відновити переговори пілотів у Східному Мідлендсі або в Дубліні  наступного тижня", — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, страйк пілотів Ryanair почалися в на початку вересня. Страйки мали проходити з 18 вересня за непарними днями з 19 по 29 вересня. Таке рішення було прийнято Британською асоціацією пілотів авіакомпаній (Balpa). Пілоти вимагали збільшення пенсій, страхування на випадок втрати ліцензії  і прозору оплату.

Як повідомляв портал "Коментарі", раніше пілоти британської авіакомпанії British Airways через суперечки з приводу оплати праці начали 48-годинний страйк.

Британська асоціація пілотів авіакомпаній (BALPA) минулого місяця повідомила авіакомпанію про триденної промислової акції у вересні, що стало першою в історії страйком пілотів BA. Після страйків 9 і 10 вересня, заплановано ще один день промислової акції — 27 вересня.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!