Головна Новини Світ Великобританія Британських школярів навчать пестити своє тіло
commentss НОВИНИ Всі новини

Британських школярів навчать пестити своє тіло

У мережі навіть вибухнув скандал з цього приводу

24 вересня 2019, 13:43 comments1785
Поділіться публікацією:
Британських школярів навчать пестити своє тіло

Для учнів молодшої школи (6-10 років) в графстві Уоркшір відкривається педагогічна програма, де діти отримають теоретичні, а в деяких випадках і практичні знання про своє тіло і його відчуттях. Про це повідомляє видання Daily Mail.

Відомо, що даний предмет про взаємодію з власними геніталіями буде в програмі кожної школи графства, починаючи з наступного навчального року. Все це відбувається в рамках програми "Все про мене" (All about me).

Дана програма включає себе знання дитини про себе і всіх видах взаємин. Вчителі розкажуть дітям про сім'ї, дружбу, онлайн-спілкуванні, а також про аспекти тіла кожної людини.

Належна увага доведеться приділити і отримання задоволення від власного тіла. Дітям розкажуть, що "багатьом подобається погладжувати і лоскотати себе, тому що це приємно". Іноді це поширюється і на геніталії.

Така інформація, варто відзначити, вельми схвилювала батьків і світову громадськість, деякі заявили абсолютно очевидний протест надто раннього стимулювання статевого дозрівання, але в цілому, європейська громадськість класично толерантна до подібних нововведень.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, як відрізнити жіночий оргазм від симуляції.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!