Головна Новини Світ Великобританія У Британії перекинувся двоповерховий автобус: є постраждалі
commentss НОВИНИ Всі новини

У Британії перекинувся двоповерховий автобус: є постраждалі

Кілька постраждалих опинилися заблоковані в автобусі

6 жовтня 2019, 09:37 comments1691
Поділіться публікацією:
У Британії перекинувся двоповерховий автобус: є постраждалі

В англійському графстві Девон на південному заході Великобританії перекинувся двоповерховий автобус, десятки пасажирів постраждали. Про це передає інформагентство "РБК-Україна", посилаючись на британські ЗМІ.

Відзначається, що автобус перекинувся на дорозі близько 11 ранку за місцевим часом. Поліція заявила, що одна людина отримала серйозні травми, інші також отримали травми різного ступеня тяжкості.

"Служба швидкої допомоги Південно-Заходу оголосила про великий інцидент і, отже, направила значні кошти на місце події, включаючи кілька машин швидкої допомоги, транспорт для перевезення пацієнтів та санітарну авіацію для підтримки. Поліція і пожежна служба також надають допомогу", — йдеться в офіційному зверненні представників графства.

На фото з місця ДТП можна побачити, що автобус перевізника Stagecoach Gold лежить на боці. Згідно з інформацією свідків, кілька постраждалих були заблоковані в автобусі.

Причини аварії поки невідомі, але поліція вже займається їх з'ясуванням.

Нагадаємо, портал "Коментарі" повідомляв вчора про те, що сталося ДТП на трасі "Львів — Шегині". Аварія сталася близько 16:15 між селами Зимна Вода і Конопниця. В результаті удару вантажівка вилетіла на узбіччя, а в автобуса понівечено передня частина. На щастя, обійшлося без жертв. Однак медики надали допомогу, як мінімум, десятьом постраждалим. Зараз правоохоронці встановлюють всі обставини і причини події, а також вирішують питання про відкриття кримінального провадження.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!