Прем'єри Великобританії та Ірландії бачать шлях до операції по Brexit

Прем'єри Британії та Ірландії домовилися продовжити обговорення Brexit

Прем'єр-міністр Великобританії Борис Джонсон провів зустріч з прем'єром Ірландії Лео Варадкаром, під час якої сторони "побачили шлях до можливої операції" по виходу Британії з Європейського союзу (Brexit). Про це повідомляє BBC.

"Обидва прем'єра, як і раніше вважають, що угода відповідає інтересам всіх. Вони погодилися з тим, що можуть побачити шлях до можливої угоді. Вони погодилися більше роздумувати про своїх дискусіях і про те, що офіційні особи будуть продовжувати активно займатися ними", - йдеться в заяві.

Переговори стосувалися, головним чином, митних питань.

"Вони також обговорили потенціал для зміцнення двосторонніх відносин, у тому числі з Північної Ірландії. Вони домовилися продовжувати обмірковувати питання, підняті під час переговорів. Офіційні особи продовжать інтенсивну роботу з цих питань", - наголошується в заяві.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що угода між Великобританією і Євросоюзом стала неможливою після розмови Бориса Джонсона з канцлером Німеччини Ангелою Меркель, яка не підтримала пропозиції британського прем'єра за угодою.