Головна Новини Світ Великобританія У Раді Європи закликали готуватися до будь-якого сценарію Brexit
commentss НОВИНИ Всі новини

У Раді Європи закликали готуватися до будь-якого сценарію Brexit

В ЄС поки не роблять чітких прогнозів з приводу Brexit

15 жовтня 2019, 20:40 comments2261
Поділіться публікацією:
У Раді Європи закликали готуватися до будь-якого сценарію Brexit

Незважаючи на те, що Євросоюз старанно трудиться над угодою по Brexit, про її результати говорити на даний момент було б передчасно. Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна", посилаючись на заяву міністра з європейських справ головуючої в Раді Євросоюзу Фінляндії Тітті Туппурайнен.

"Мало що можна поки сказати. Питання залишаються відкритими. Ми повинні бути готові до будь-яких сценаріїв", — сказала міністр на прес-конференції в Люксембурзі.

На зазначеному засіданні Ради ЄС із загальних питань вона заслухала повідомлення координатора Євросоюзу по Brexit Мішеля Барньє про хід переговорів з британською стороною.

"Звичайно, мета, якої ми домагаємося — це угода. І для цього ми працюємо, не покладаючи рук", — підкреслила Туппурайнен.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що і королева Великобританії Єлизавета II сьогодні робила заяву з приводу Brexit.

"Пріоритетом мого уряду завжди було забезпечити вихід Сполученого Королівства з Європейського союзу до 31 жовтня. Мій уряд має намір домагатися нового партнерства з Європейським союзом, заснованого на вільну торгівлю і дружньому співпрацю", — заявила монархиня.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!