Головна Новини Світ Великобританія "Більше ніякого Brexit": у Британії розпочне роботу телеканал без новин про вихід з ЄС
commentss НОВИНИ Всі новини

"Більше ніякого Brexit": у Британії розпочне роботу телеканал без новин про вихід з ЄС

Новий канал розбавить інформаційний простір для тих, хто втомився від трирічних перипетій за Brexit

16 жовтня 2019, 16:59 comments1796
Поділіться публікацією:
"Більше ніякого Brexit": у Британії розпочне роботу телеканал без новин про вихід з ЄС

Телеканал Sky News, що мовить у Великобританії, вирішив запустити додатковий канал без новин про Brexit, оскільки британці стомлені трирічним потоком інформації про перспективи угоди. Про це повідомляє видання "Європейська правда", посилаючись на британські ЗМІ.

Як повідомляють соціологи, проведене влітку дослідження в Сполученому королівстві показало, третина людей повністю уникають новин на цю тему. Також і 70% опитаних засмучені питанням Brexit, заявивши, що вони дуже засмучені політичними дебатами навколо нього.

Більше половини опитаних британців позначили, що майбутня угода псує їм настрій, а 40% вважають, що відчувають себе безсилими вплинути на події.

Таким чином Sky News продовжить детально висвітлювати всі аспекти Brexit на своєму головному каналі, але при цьому на своїй платній платформі запустять нову програму новин, спрямованих на висвітлення інших, не менш значних для жителів Британії тим.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв про казус, що стався у Росії під час перегляду телешоу на одному з федеральних каналів, коли раптово на екранах виникли кадри з "фільмів для дорослих".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!