Головна Новини Світ Великобританія Борис Джонсон закликав парламент не затягувати питання по Brexit
commentss НОВИНИ Всі новини

Борис Джонсон закликав парламент не затягувати питання по Brexit

Прем'єр-міністр Британії сподівається вийти з ЄС до кінця місяця

17 жовтня 2019, 17:55 comments1855
Поділіться публікацією:
Борис Джонсон закликав парламент не затягувати питання по Brexit

Прем'єр-міністр Великобританії Борис Джонсон заявив, що членам британської палати громад слід об'єднатися, схвалити операцію з Brexit і почати вибудовувати нові відносини з Євросоюзом. Про це передає "Інтерфакс-україна", посилаючись на британські ЗМІ.

"Я сподіваюся, що члени парламенту згуртуються і оформлять Brexit без додаткових зволікань ", — сказав він на з'їзді в Брюсселі.

За словами Джонсона, "настав час завершити вихід з ЄС та розпочати будівництво нових відносин, які можуть бути відмінними і для Великобританії, і для Євросоюзу".

Питання про те, чи підтримає британський парламент угоду, як і раніше залишається відкритим. Для успіху Джонсону потрібна буде підтримка не тільки соратників консерваторів, але й інших партій. Партнери консерваторів з Демократичної юніоністської партії вже заявили, що виступають проти угоди. Однак, як зазначають ЗМІ, є шанс, що документ підтримає частина лейбористів.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Борис Джонсон ініціював припинення роботи британського парламенту, що внаслідок, ледь не стало причиною для його імпічменту.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!