Головна Новини Світ Великобританія З'явилися подробиці про знайдені у вантажівці 39 трупах
commentss НОВИНИ Всі новини

З'явилися подробиці про знайдені у вантажівці 39 трупах

Всі загиблі були громадянами Китаю

24 жовтня 2019, 14:35 comments3979
Поділіться публікацією:
З'явилися подробиці про знайдені у вантажівці 39 трупах

Вчора поліція Британії затримала вантажівку, в якій перебувало 39 трупів, за кермом транспортного засобу був 26-річний юнак.

З'ясувалося, що люди прямували до Великобританії на вантажному поромі з Бельгії, після чого, швидше за все вже з імовірно мертвими тілами контейнер взяв водій-ірландець.

Температура в контейнері була нижче 25 градусів за Цельсієм, за час подорожі у мігрантів був тільки один туалет — всередині контейнера. Людям, які були всередині транспортного засобу не вистачало повітря. За словами лікарів, вони виносили вже задубілі тіла жертв контрабандистів.

Правоохоронці припускають, що мігранти потрапили на вантажне судно в бельгійському порту у вівторок. Тоді як їх знайшли мертвими вже в суботу ввечері.

Після затримання водія, поліція почала встановлювати подробиці інциденту, найімовірніше хлопець навіть не знав про те, що з ним їдуть контрабандисти.

Крім того, стало відомо, що всі 39 трупів, чиї тіла були виявлено у вантажівці в англійському місті Грейс, виявилися громадянами Китаю.

 Як повідомляло видання "Коментарі", в графстві Ессекс поліція виявила у вантажівці 39 трупів. За інформацією правоохоронців, за кермом транспортного засобу був 25-річний хлопець з Північної Ірландії, незабаром він був затриманий.

За даними слідства, вантажівка прибув в Англії з Болгарії. Кордон з Великобританією він перетнув 19 жовтня в місті Холихед в Уельсі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!