Головна Новини Світ Великобританія Посли ЄС не домовились про тривалість відтермінування Brexit
commentss НОВИНИ Всі новини

Посли ЄС не домовились про тривалість відтермінування Brexit

Головний переговірник ЄС повідомив, що посли не ухвалили рішення про тривалість відстрочки і не зроблять цього до наступного тижня через теперішні дебати у Британії

25 жовтня 2019, 14:50 comments1313
Поділіться публікацією:
Посли ЄС не домовились про тривалість відтермінування Brexit

Посли Євросоюзу на засіданні в Брюсселі не змогли домовитись про тривалість відтермінування Brexit. Про це на брифінгу у п’ятницю повідомила речниця Європейської комісії Міна Андреєва передає Європейська правда. 

Андреєва повідомила, що зустріч, на якій посли обговорювали відстрочку Brexit, завершилась, проте остаточне рішення буде ухвалене у найближчі дні.

Головний переговірник ЄС щодо Brexit Мішель Барньє після зустрічі сказав, що посли не ухвалили рішення про тривалість відстрочки і не зроблять цього до наступного тижня через теперішні дебати у Британії щодо проведення дострокових виборів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що ЄС може перенести ухвалення рішення щодо нової дати Brexit на початок наступного тижня, щоб зрозуміти, чи готовий парламент Британії піти на дострокові вибори.

Більшість країн Євросоюзу виступають за надання тримісячної відстрочки для Британії з можливістю покинути блок раніше, якщо угода про Brexit буде схвалена у парламенті. Франція виступає за коротший термін перенесення Brexit.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", Європарламент просить Туска схвалити перенесення Brexit.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!