Головна Новини Світ Великобританія Меган Маркл і принц Гаррі відвідали конференцію з питань гендерної рівності
commentss НОВИНИ Всі новини

Меган Маркл і принц Гаррі відвідали конференцію з питань гендерної рівності

Герцогиня з'явилася на публіці в спідниці вартістю 470 доларів

26 жовтня 2019, 10:40 comments2186
Поділіться публікацією:
Меган Маркл і принц Гаррі відвідали конференцію з питань гендерної рівності

Герцоги Сассекські взяли участь у круглому столі з організацією One Young World та Queens Commonwealth Trust, присвяченому питанню гендерної рівності, у Віндзорському замку. Так, молоді люди з країн Південної Африки, Ірану і Бангладеш представили свої проекти, спрямовані на розширення прав і можливостей жінок у всьому світі. Відомо, що Меган Маркл приділяє цьому питанню велику увагу.



Подивитися повністю: http://www.spletnik.ru/buzz/monarchy/92935-megan-markl-obsudila-voprosy-gendernogo-ravenstva-na-kruglom-stole.htm, присвяченому питанню гендерної рівності, у Віндзорському замку. Так, молоді люди з країн Південної Африки, Ірану і Бангладеш представили свої проекти, спрямовані на розширення прав і можливостей жінок у всьому світі.

Варто відзначити, що герцогиня з'явилася на публіці в джемпері бордового кольору з V-подібним вирізом і спідниці в червоному кольорі від Hugo Boss за 470 доларів. Класичні туфлі в тон, а також прибране вгору волосся чудово доповнили її образ у стилі 60-х.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в честь Міжнародного дня дівчат герцогиня Меган Маркл присвятила особливу відео всім молодим дівчатам.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!