Головна Новини Світ Великобританія Вантажівка з 39-ю трупами: ірландська поліція затримала ще одного підозрюваного
commentss НОВИНИ Всі новини

Вантажівка з 39-ю трупами: ірландська поліція затримала ще одного підозрюваного

Зараз у гучній справі п'ятеро підозрюваних

1 листопада 2019, 16:17 comments1787
Поділіться публікацією:
Вантажівка з 39-ю трупами: ірландська поліція затримала ще одного підозрюваного

Ще один підозрюваний затриманий ірландської поліцією в Дубліні у справі про вбивство 39-ти осіб, включаючи одного неповнолітнього і знайдених у вантажівці в окоченевшем стані. Про це передає інформагентство "РБК-Україна".

Як повідомляється, затриманий Імон Харрісон постав перед судом в Дубліні після затримання за європейським ордером на арешт.

В рамках розслідування поліція Ессекса розшукує двох братів — 40-річного Ронана Хьюза і 34-річного Крістофера Хьюза з Північної Ірландії. Їх підозрюють у ненавмисному вбивстві і торгівлі людьми.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв про масове вбивство в Британії. Серед з'ясованих обставин цього злочину стало те, температура в контейнері вантажівки, де були знайдені тіла нещасних, становила близько -25 градусів за Цельсієм, за час подорожі у мігрантів був тільки один туалет — всередині контейнера. Знаходяться всередині транспортного засобу не вистачало повітря. За словами лікарів, вони виносили вже задубілі тіла жертв контрабандистів.

Правоохоронці припускають, що мігранти потрапили на вантажне судно в бельгійському порту у вівторок, тоді як їх знайшли мертвими вже в суботу ввечері. Після затримання водія поліція почала встановлювати подробиці інциденту: найімовірніше, юнак навіть не знав про те, що з ним їдуть контрабандисти.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!