Головна Новини Світ Великобританія Прибиральниця з Великобританії стала мільйонершою завдяки своїй неуважності
commentss НОВИНИ Всі новини

Прибиральниця з Великобританії стала мільйонершою завдяки своїй неуважності

Під час заповнення квитків, через власну неуважність британка помилилася, вибравши на них однакові комбінації - вони виявилися виграшними

4 листопада 2019, 19:20 comments5084
Поділіться публікацією:
Прибиральниця з Великобританії стала мільйонершою завдяки своїй неуважності

У Великобританії 56-річна мешканка Ковентрі, що працює звичайною прибиральницею, зірвала два джекпота поспіль, вигравши 1 мільйон фунтів стерлінгів. Про це повідомляє видання Newsyou.

Як стало відомо, працівниця клінінгової компанії Thunderball Гейл Сей придбала два лотерейних квитка. Під час їх заповнення, через власну неуважность британка помилилася, вибравши на них однакові комбінації. Однак викидати квитки не стала, вирішивши, що все одно нічого не виграє.

Яким було її здивування, коли набір обраних нею цифр став виграшним, причому, два рази поспіль. Як результат, Сей зірвала два джекпота по 500 тисяч фунтів стерлінгів, ставши, таким чином, мільйонеркою.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло, що подружня пара виграла один мільйон фунтів стерлінгів завдяки тому, що забула про кормі для кота. Чоловік по імені Ендрю Хенкок згадав, що забув купити котячий корм, коли повернувся додому з роботи. Заради свого кота він поїхав на заправку, вже там вирішив придбати білет миттєвої лотереї, який виявився виграшним.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!