Головна Новини Світ Великобританія В Англії постраждали понад півсотні людей із-за витоку хімікатів
commentss НОВИНИ Всі новини

В Англії постраждали понад півсотні людей із-за витоку хімікатів

Рятувальники евакуювали населення в прилеглому у районі аварії

6 листопада 2019, 20:37 comments1540
Поділіться публікацією:
В Англії постраждали понад півсотні людей із-за витоку хімікатів

У графстві Кент на південно-східному регіоні Англії стався великий витік хімічних речовин з промислового заводу. Про це передає інформагентство "РБК-Україна", посилаючись на мейдстонские ЗМІ.

За останніми даними, в результаті опіків дихальних шляхів постраждали 57 людей. На щастя, жоден з них не перебуває у важкому стані: деяких госпіталізують, але більшість отримує медичну допомогу прямо на місці.

Як передає агентство, близько 40 пожежних, офіцерів по небезпечних матеріалів і спеціальні хімічні підрозділ були відправлені в промислову зону біля Зеленої ферми Румвуд, недалеко від Саттон-роуд, Ленглі.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Іран прагне відокремитися від ядерної угоди. Влада заявила, що держава активізувало свою діяльність на своїй підземної атомної станції Fordow. На таке повідомлення Франція заявила, що Тегеран явно планує припинити угоду з світовими державами, які стримували її ядерні роботи.

Також дипломати зазначили, що ще одна розвиток подій, яке може посилити напруженість між Іраном і Заходом, це те що Іран провів коротко інспектора американської ядерної сторожової служби і вилучив у неї дорожні документи.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!