Головна Новини Світ Великобританія У Великобританії виявили ще одну фуру з нелегалами в кузові
commentss НОВИНИ Всі новини

У Великобританії виявили ще одну фуру з нелегалами в кузові

15 чоловік, які намагалися незаконно перетнути кордон, а також водія вантажівки взяли під варту

7 листопада 2019, 16:18 comments1872
Поділіться публікацією:
У Великобританії виявили ще одну фуру з нелегалами в кузові

У Великобританії знову виявили вантажівку, в кузові якої знаходилися нелегали. Як повідомляє видання Evening Standard з посиланням на правоохоронні органи, вчора в 20:30 в поліцію графства Вілтшир надійшла інформація про підозрілу фуру, яку вирішили зупинити й оглянути. В результаті, у вантажівці виявили 15 осіб – мігрантів, які прибули з-за кордону.

Копи тут же перекрили перехрестя Кінгтон Ленглі біля Чіппенхема і заарештували водія – 50-річного чоловіка, якого підозрюють у сприянні незаконному в'їзду іноземців. Відомо, що всі нелегали, рідну країну яких поки не називають, старше 16 років і перебувають у задовільному стані. Тільки одного з них відправили в лікарню на обстеження, інших поки взяли під варту.

Тим часом в Великобританії продовжують розслідувати страшну загибель 39 осіб, бездиханні тіла яких знайшли в рефрижераторі в ніч на 23 жовтня в графстві Ессекс. Співробітники місцевої служби порятунку назвали побачене найгіршим, що вони споглядали за останні 30 років.

Померлі були мігрантами з В'єтнаму: поїздку при температурі нижче 25 градусів не перенесли 31 чоловік і вісім жінок. Зараз силовики обшукують кілька об'єктів у Північній Ірландії, а 25-річний хлопець, який був за кермом і запевняв, що не знав про страшний вантаж, залишається під вартою. Незабаром у цій справі заарештували ще 9 осіб: 1 ірландця і громадян В'єтнаму.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: Комментарии
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!