Головна Новини Світ Великобританія У Великобританії впізнали всіх 39 загиблих, які стали жертвами контрабандистів
commentss НОВИНИ Всі новини

У Великобританії впізнали всіх 39 загиблих, які стали жертвами контрабандистів

По резонансній справі провели 10 арештів

7 листопада 2019, 20:29 comments1528
Поділіться публікацією:
У Великобританії впізнали всіх 39 загиблих, які стали жертвами контрабандистів

Сьогодні британська поліція зробила офіційну заяву про те, що їм вдалося ідентифікувати особи всіх 39 людей, які загинули в рефрижераторі по дорозі з В'єтнаму. Сім'ям загиблих повідомили про те, що їхні близькі стали жертвами контрабандистів.

Зараз британські копи працюють разом з в'єтнамськими колегами, повідомляючи всі новини, насамперед, сім'ям загиблих. "Це важливий крок у розслідуванні та дозволяє нам працювати з нашими колегами з в'єтнамської поліції, щоб підтримати тих, хто втратив своїх близьких, — каже помічник головного констебля Тім Сміт. – Це правильно, що ми даємо можливість членам сімей дізнаватися новини, перш ніж вони будуть опубліковані".

Нагадаємо, про страшну загибель 39 осіб, бездиханні тіла яких знайшли в рефрижераторі в графстві Ессекс, стало відомо 23 жовтня. Співробітники місцевої служби порятунку назвали побачене найгіршим, що вони споглядали за останні 30 років.

Померлі були мігрантами з В'єтнаму: поїздку при температурі нижче 25 градусів не перенесли 31 чоловік і вісім жінок. Зараз силовики обшукують кілька об'єктів у Північній Ірландії, а 25-річний хлопець, який був за кермом і запевняв, що не знав про страшний вантаж, залишається під вартою. Незабаром у цій справі заарештували ще 9 осіб: 1 ірландця і громадян В'єтнаму.

За даними в'єтнамської поліції, більшість загиблих раніше проживали на півночі країни, де процвітає безробіття, контрабанда, а також погана екологія. Найімовірніше, саме тому люди вирушили в Європу в пошуках кращого життя, ставши, зрештою, жертвами контрабандистів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: AP
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!