Головна Новини Світ Великобританія "Спонсори партії Джонсона на виборах - з РФ" - The Times
commentss НОВИНИ Всі новини

"Спонсори партії Джонсона на виборах - з РФ" - The Times

Авторитетне видання провело розслідування і з'ясувало імена спонсорів з доповіді міжпартійного комітету

10 листопада 2019, 20:37 comments1923
Поділіться публікацією:
"Спонсори партії Джонсона на виборах - з РФ" - The Times

Консервативна партія прем'єр-міністра Великобританії Бориса Джонсона отримала фінансування від дев'яти бізнесменів російського походження і пов'язаних безпосередньо з Росією. Про це зазначено в статті британського видання The Time.

Так, в доповіді міжпартійного з розвідки і безпеки в Британії, який присвячений незаконному участі Російської Федерації в політичних процесах Великобританії, названі імена дев'ятьох спонсорів, які вже зробили внески в передвиборну кампанію Бориса Джонсона.

За даними ЗМІ, в документи згаданий колишній віце-президент і заступник голови правління нафтової компанії ЮКОС Олександр Темерко, який за останні сім років, за даними доповіді, пожертвував консерваторам 1,2 млн фунтів стерлінгів. З 2011 року він є підданим Великобританії.

Відзначимо, що сам текст доповіді поки що не опублікований, оскільки його оприлюднення заблоковано британським урядом, однак про його зміст стало відомо виданню.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що сам прем'єр-міністр Великобританії Борис Джонсон звинуватив свого головного конкурента від Лейбористської партії в прихованій підтримці президента Росії  Володимира Путіна і ідеології Кремля.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!