Головна Новини Світ Великобританія Главредом Financial Times вперше стане жінка
commentss НОВИНИ Всі новини

Главредом Financial Times вперше стане жінка

Головний редактор Financial Times Лайонел Барбер покидає свій пост, його місце займе Рула Халаф

12 листопада 2019, 15:13 comments1700
Поділіться публікацією:
Главредом Financial Times вперше стане жінка

Головним редактором британської ділової газети Financial Times вперше за час її існування стане жінка, пише "Інтерфакс". З січня наступного року головний редактор видання Лайонел Барбер піде з посади після 14 років роботи на цій посаді.

Майбутній головний редактор видання Рула Халаф працює в газеті вже 24 року, а з 2016 року була заступником Барбера. Рула Халаф вважає великою честю очолювати видання, вона пообіцяла примножити плоди роботи Барбера і подякувала йому за наставництво і підтримку.

Зазначимо, що в загальній складності Барбер пропрацював на різних посадах в цій газеті 34 роки. У своєму прощальному листі він наголосив, що для нього робота в виданні була "рідкісним привілеєм і задоволенням".

Про те, чому він вирішив після стількох років покинути улюблену роботу, Барбер вирішив не уточнювати.

Як повідомляло видання "Коментарі", в 2018 році Financial Times визнала Україну першою серед усіх пострадянських країн світу з поліпшення ділового клімату, рейтинг будувався за показниками темпу розвитку. В рейтингу Україна посідає перше місце – її клімат покращився на 24,21 пункту на тлі загального результату 63,9.

Видання зазначило, що настільки вражаючі результати в значною мірою обумовлені низькою початковою точкою, з якої вела відлік Україна. Також вказується на те, що бізнес-клімат в країні неухильно поліпшується, незважаючи на побоювання щодо верховенства закону і впливу олігархату на ділову і політичну сферу країни.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!