Головна Новини Світ Великобританія Євросоюз погодив бюджет на 2020 рік
commentss НОВИНИ Всі новини

Євросоюз погодив бюджет на 2020 рік

Країни ЄС і Європарламент погодили бюджет на 2020 рік

19 листопада 2019, 07:36 comments2303
Поділіться публікацією:
Євросоюз погодив бюджет на 2020 рік

Європейський парламент і представники 28 країн-членів Євросоюзу у понеділок ввечері, 18 листопада, погодили бюджет на наступний рік, пише "Deutsche Welle".

Порівняно з бюджетом на цей рік, у 2020 році надходження зростуть на 1,5% і складуть 168,7 мільярди євро. Відзначається, що дана сума надходжень була компромісом між вимогою Європарламенту і побажаннями країн-платників.

У затвердженому бюджеті будуть збільшені витрати на захист клімату, боротьбу з безробіттям серед молоді та на впровадження цифрових технологій, в той же час, на 85 млн євро зменшиться розмір допомоги кандидату на вступ до ЄС Туреччини.

Комісар ЄС з бюджету Гюнтер Еттінгер, коментуючи новий бюджет, заявив про те, що в 2020 році будуть перенаправлені ресурси в ті галузі, де вони особливо необхідні.

Як повідомляло видання "Коментарі", британський парламент збереться на голосування із питання проведення дострокових виборів. Пропозицію про те, щоб провести дострокові вибори, вніс прем'єр-міністр Борис Джонсон. Голосування пройде в палаті громад за принципом простої більшості голосів.

Також ми писали про те, що уряд Британії запустив надзвичайний план дій, який був розроблений на випадок виходу держави зі складу ЄС без угоди. Лондон готується до виходу Британії з Євросоюзу без угоди, якщо Брюссель не погодиться на відстрочку Brexit.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!