Головна Новини Світ Великобританія Британець зорав поле за хвилину, і потрапив в Книгу рекордів Гіннеса
commentss НОВИНИ Всі новини

Британець зорав поле за хвилину, і потрапив в Книгу рекордів Гіннеса

Хлопець став рекордсменом вже не вперше

21 листопада 2019, 15:50 comments1531
Поділіться публікацією:
Британець зорав поле за хвилину, і потрапив в Книгу рекордів Гіннеса

Британець встановив рекорд, розігнавши трактор до 217,5 км/ч. Про це передає видання The Independent. Згідно з повідомленням, Гай Мартіну вдалося зорати поле всього за хвилину, тим самим потрапити в Книгу рекордів Гіннеса.

Відзначається, що хлопець став рекордсменом вже не вперше. Так, кілька років тому Мартін розігнав трактор до 166,7 км/ч. Однак він поставив собі за мету побити власний же рекорд. Для досягнення задуманого гонщикові довелося попрацювати над удосконаленням свого трактора JBL Fastrac 8000. Британець оснастив транспорт 7,2-літровим дизельним двигуном, за допомогою якого трактор має потужність в 1000 кінських сил. Також довелося замінити кабіну, на більш легку — аеродинамічну, зазначив Гай Мартін.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що популярна К-pop-гурт Blackpink встановила рекорд на YouTube, набравши більше мільярда переглядів під кліпом на пісню Ddu-Du Ddu-Du. Головною перевагою відеоролика є і те, що в ньому знялася найкрасивіша дівчина Азії, 22-річна реперша тайського походження Лаліса Манобан.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!