Головна Новини Світ Великобританія Меган Маркл і принц Гаррі святкують другу річницю з дня заручин
commentss НОВИНИ Всі новини

Меган Маркл і принц Гаррі святкують другу річницю з дня заручин

Рівно два роки тому відбулися заручини принца Гаррі та його коханої

27 листопада 2019, 17:35 comments1488
Поділіться публікацією:
Меган Маркл і принц Гаррі святкують другу річницю з дня заручин

Сьогодні, 27 листопада, спадкоємець британського престолу принц Гаррі разом з дружиною Меган Маркл святкують другу річницю своїх заручин. Про це повідомляє "Сьогодні".

Відносини американської актриси Меган Маркл і онука королеви Єлизавети II почалися в 2016 році, після того, як вони познайомилися на закритій вечірці в Лондоні. Незважаючи на те, що пара намагалася ретельно приховати свій роман від громадськості, настирливим папараці все-таки вдавалося піймати їх на таємних побаченнях. Після того, як преса "вибухнула" заголовками про їх любовні відносинах, принц Гаррі вирішив познайомити кохану зі своїм батьком принцом Чарльзом, і з тих пір їх відносини були офіційно підтверджені.

Відомо, що члени королівської сім'ї, переживали за свою репутацію, адже Меган Марк була публічною людиною і вже була один раз у шлюбі. Але будь-які побоювання були марними, адже заради любові актриса повністю відмовилася від своєї кар'єри і припинила діяльність свого лайфстайл-блогу.

Нагадаємо, що 27 листопада 2017 року Кенсінгтонський палац заявив, що принц Гаррі і Меган Маркл оголосили про свої заручини. Майбутня герцогиня Сассекська зазначила, що пропозиція було зроблена дуже романтично, коханий подарував їй каблучку з діамантами з колекції принцеси Діани. Весілля в королівській родині відбулося 19 травня 2018 року, на свято були запрошені близько 3 тисяч гостей. Пара одружилася в Віндзорському замку. Через рік у сім'ї народився первісток-син Арчі.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що герцогиня Сассекская задумалася над другою дитиною.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!