Головна Новини Світ Великобританія Як прикрасили британський королівський замок до Різдва
commentss НОВИНИ Всі новини

Як прикрасили британський королівський замок до Різдва

Новорічна ялинка знаходиться в червоній вітальні

4 грудня 2019, 19:45 comments2446
Поділіться публікацією:
Як прикрасили британський королівський замок до Різдва

У Великобританії вже щосили йде підготовка до зимових свят. Так, королівська сім'я не залишилася осторонь, і вже прикрасила улюблену резиденцію королеви Єлизавети ІІ, Віндзорський замок. Відомо, що в червоній вітальні вже встановили високу і пишну ялинку. Тепер в кімнаті, де королева приймає всіх своїх гостей знаходиться різдвяне дерево. При виборі декору Єлизавета ІІ зупинилася на зелених, червоних і золотих відтінках, що, зізнатися чесно, виглядає стильно, стримано і лаконічно.

Також варто відзначити, що новорічне дерево розташоване саме в тій кімнаті, де принц Гаррі і Меган Маркл вперше показали свого новонародженого сина Арчі. На офіційній сторінці Букінгемського палацу повідомляється, що незабаром прикрасять і Букінгемський палац.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що британські монархи мають потребу в людині, який буде грамотно спланувати і організовувати їх поїздки. Так, на сайті для пошуку і встановлення ділових контактів LinkedIn від імені Єлизавети II з'явилася вакансія директора з подорожей. Передбачається, що працівник працюватиме 5 годин на день в одному з офісів в Лондоні за обіцяну заробітну плату — 109 тисяч доларів в рік.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!