Головна Новини Світ Великобританія Закупівля 620 подарунків: скільки Єлизавета II витратила на Різдво
commentss НОВИНИ Всі новини

Закупівля 620 подарунків: скільки Єлизавета II витратила на Різдво

Єлизавета II не скупиться на різдвяні подарунки та листівки

13 грудня 2019, 11:10 comments1568
Поділіться публікацією:
Закупівля 620 подарунків: скільки Єлизавета II витратила на Різдво

Королева Великобританії Єлизавета II вже придбала різдвяні подарунки своїм рідним, а також всьому обслуговуючому персоналу. Цього року Її Величність подарує особисто 620 подарунків і відправить поштою 750 різдвяних листівок. Про це повідомляє видання Daily Mail.

Колишній помічник королеви, який побажав залишитися анонімом, розкрив деякі подробиці підготовки королеви до Різдва. За його словами, Єлизавета II щорічно витрачає на подарунки своїй родині і персоналу близько 30 тисяч фунтів стерлінгів (більше 933 тис. гривень). За два тижні до Різдва працівникам палацу приходить повідомлення, що вони повинні з'явитися в одній ыз кімнат Букінгемського палацу для того, щоб отримати з рук королеви свій подарунок. Єлизавета II дякує кожному за його допомогу протягом року і бажає щасливого свята.

Відомо, що найчастіше королева Британії дарує співробітникам палацу сертифікат на покупку книги, порцелянові статуетки або класичну англійську страву — пудинг. Якщо хтось не може отримати подарунок від королеви особисто, його відправляють додому до співробітника, разом з листівкою, яку підписує Її Величність або її чоловік принц Філіп.

Також напередодні Різдва королева відправляє 750 листівок з найкращими побажаннями знатним особам Британії, світовим лідерам і членам королівської сім'ї.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, де герцоги Сассекські відсвяткують цього року Різдво.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!