Головна Новини Світ Великобританія Кейт Міддлтон і принц Вільям представили різдвяну листівку
commentss НОВИНИ Всі новини

Кейт Міддлтон і принц Вільям представили різдвяну листівку

Знімок виставили в мережу кадети британських військово-повітряних сил

19 грудня 2019, 18:00 comments2866
Поділіться публікацією:
Кейт Міддлтон і принц Вільям представили різдвяну листівку

Королівська сім'я наповну готується до Різдвяних свят. І ось, днями герцоги Кембриджські представили святкову листівку. Відомо, що знімок опублікували в соцмережах кадети британських військово-повітряних сил.

Так, Кейт Міддлтон і принц Вільям разом зі своїми трьома дітьми зробили фотографію в маєтку Анмер-хол. Члени британської королівської родини позували на військовому ретромотоцикле: принц Вільям сидів за кермом з однорічним сином Луї, а старші діти 6-річний Джордж і 4-річна Шарлотта посміхалися в камеру з колиски, в той час, як щаслива Кейт обійняла чоловіка. Варто відзначити, що Міддлтон особисто підписала новорічну листівку та побажала військовим гарного Нового року і щасливого Різдва.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що дружина принца Вільяма Кейт Міддлтон таємно пройшла стажування в одному з пологових будинків в Лондоні. Відомо, що герцогиня зосереджена на поліпшенні проекту підтримки молодих мам і дітей в ранньому віці. Також Кейт особисто контролює благодійний фонд Royal Foundation, який належить королівській сім'ї.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!