Королівська сім'я Великобританії шукає спеціаліста з соцмереж

Новий співробітник повідомлятиме всі важливі новини королівської сім'ї

В команду самої королеви Єлизавети потрібен фахівець з соцмереж. Відповідна інформація з'явилася на сайті королівської сім'ї, а в соцмережі LinkedIn для пошуку роботи з'явилося оголошення про пошук старшого фахівця з соціальних мереж.

Згідно з повідомленням, в обов'язки SMM-фахівця входить управління невеликою командою і ведення офіційних аккаунтів Єлизавети Другої в усіх соцмережах, в яких вона зареєстрована: Instagram, Twitter і Facebook. Саме новий співробітник повідомлятиме всі важливі новини королівської сім'ї, а також розповідатиме про державні візити.

Передбачається, що працівник буде отримувати від 58,5 тис. до 65 тис. доларів в рік. Крім того, у співробітника буде 33-денна щорічна відпустка, затишний офіс в Лондоні, а також безкоштовні обіди.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що британські монархи мають потребу в людині, яка грамотно сплануватиме і організовуватиме їх поїздки. Передбачається, що працівник буде працювати 5 годин в день в одному з офісів в Лондоні за обіцяну заробітну плату - 109 тисяч доларів в рік.