Головна Новини Світ Великобританія Меган Маркл і принц Гаррі відмовилися від королівських повноважень
commentss НОВИНИ Всі новини

Меган Маркл і принц Гаррі відмовилися від королівських повноважень

Королівська сім'я відмовляється від своїх повноважень

9 січня 2020, 12:37 comments3078
Поділіться публікацією:
Меган Маркл і принц Гаррі відмовилися від королівських повноважень

Меган Маркл і принц Гаррі вирішили офіційно відмовитися від королівських повноважень. Про це вони повідомили на своїй сторінці в Instagram.

У повідомленні наголошується, що вони вирішили відійти від королевської сім'ї і стати фінансово незалежними і продовжувати виконувати свій обов'язок перед країною, але вже в іншому статус.

Також вони зазначили, що відмовляються брати участь в урочистих заходах королевської сім'ї, не мають претензій на трон і фінанси, а будуть займатися благодійністю.

“Водночас ми продовжуємо співпрацювати з Її Величністю, принцом Уельським, герцогом Кембриджським і всіма сторонами", — сказано в повідомленні королівського подружжя.

Як повідомляло видання "Коментарі", 9 січня герцогиня Кембриджська буде відзначати своє 37-річчя, однак святкова вечірка вже відбулася. Кейт зібрала своїх родичів і друзів в своєму заміському будинку в Анмер-холі. Серед гостей не було принца Гаррі і його дружини Меган Маркл. Примітно, що родичі вже другий рік поспіль ігнорують свято герцогині.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!