Головна Новини Світ Великобританія Британські ЗМІ оголосили бойкот Джонсону
commentss НОВИНИ Всі новини

Британські ЗМІ оголосили бойкот Джонсону

Радники Джонсона не хотіли пускати нелояльних журналістів на брифінг

4 лютого 2020, 08:19 comments1941
Поділіться публікацією:
Британські ЗМІ оголосили бойкот Джонсону

У Великій Британії провідні ЗМІ оголосили бойкот прем'єр-міністру Борису Джонсону після того, як журналістів окремих медіа не пустили на брифінг, який був присвячений торговельним переговорам з ЄС. Про це повідомляє The Guardian, пише "112 Україна". 

Один з помічників Бориса Джонсона, перший старший радник по зв'язках з громадськістю Лі Каїн, заборонив бути присутніми окремим журналістам на заході, що проводився в канцелярії прем'єра на Даунінг стріт, 10. Інцидент стався у фойє будівлі, коли журналістів зі списку запрошених попросили встати на одній стороні килима, а тим, кого не бажали пускати, сказали залишитися на іншій стороні. Зокрема, відмову отримали представники таких медіа, як Mirror, HuffPost, PoliticsHome, Independent та інших. 

Коли Каїн сказав репортерам з цього переліку залишити приміщення, інші журналісти на знак протесту також вирішили піти, щоб не дозволяти канцелярії Джонсона обирати, хто має інформувати громадськість про уряд. 

Серед тих, хто на знак солідарності відмовився від участі в урядовому брифінгу, були Лаура Куенсберг з BBC, Роберт Пестон з ITV, а також політичні журналісти Sky News, Daily Mail, Telegraph, the Sun Financial Times і Guardian.

Як повідомляв портал "Коментарі", лідер Лейбористської партії Великобританії Джеремі Корбін опублікував "секретний" план уряду по Brexit і звинуватив консерваторів і прем'єр-міністра Великобританії Бориса Джонсона.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!