Головна Новини Світ Великобританія Британія представила нову міграційну систему
commentss НОВИНИ Всі новини

Британія представила нову міграційну систему

Британія введе міграційну систему, яка заснована на балах

19 лютого 2020, 11:39 comments1570
Поділіться публікацією:
Британія представила нову міграційну систему

Уряд Великобританії планує після завершення перехідного періоду після виходу з Євросоюзу змінити міграційну систему. Про це повідомляє BBC.

Згідно з новою системою громадяни Євросоюзу будуть розглядатися аналогічно громадянам інших країн, які прибули в Британію. За словами міністра внутрішніх справ Прити Патель, це дозволить залучити в країну кращих мігрантів.

"Уряд хоче систему, засновану на балах, яка враховує різні фактори, такі як навички і мову, при видачі віз, що дозволило б людям працювати у Великобританії", — йдеться в повідомленні.

Як повідомляло видання "Коментарі", Великобританія після Brexit посилить правила приемадля трудових мігрантів з Європейського союзу. Країна хоче ввести імміграційну систему на основі австралійської, яка буде забороняти будь-якій мігрантові з ЄС, який отримує заробітну плату менше встановленого рівня, приїжджати в країну.

За новими правилами для отримання британської робочої візи трудові мігранти з країн ЄС повинні мати зарплату не менше 23 тис. фунтів стерлінгів (близько 27,7 тис. євро) на рік.

Також ми писали, що Сполучене Королівство може припинити існування в своєму нинішньому вигляді через десяток років, вважає половина громадян.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!