Головна Новини Світ Великобританія Великобританія попросила медпрацівників на пенсії допомогти в боротьбі з коронавірусом
commentss НОВИНИ Всі новини

Великобританія попросила медпрацівників на пенсії допомогти в боротьбі з коронавірусом

Але влада Великобританії не врахувала, що у людей старше 65 років високий ризик захворіти

20 березня 2020, 23:15 comments2017
Поділіться публікацією:
Великобританія попросила медпрацівників на пенсії допомогти в боротьбі з коронавірусом

Сьогодні, 20 березня, влада Великобританії відправила листи більш ніж 65 тисяч медичних працівників, які раніше працювали в Національній службі охорони здоров'я королівства, з проханням допомогти в боротьбі з коронавірусом Covid-19. Серед них більшість пенсіонерів. Про це повідомили у виданні BBC.

Такі листи відправили Англія і Уельс, а Шотландія звернулася з проханням до тих, хто звільнився з сфери охорони здоров'я за останні 3 роки. Також Великобританія планує залучити студентів медичних факультетів для підвищення кваліфікації на тимчасовiй роботi.

Крім медичних співробітників, до участі в боротьбі з коронавірусом залучають вчителів, поліцію і людей зі сфер фармацевтики, харчування і доставки.

На момент публікації у Великобританії захворіли коронавірусом 3983 людини, серед яких 177 померли, а 65 одужали. У всьому світі захворіли понад 272 тисячі осіб, з них 11300 померли, а понад 90 тисяч одужали.

Як повідомляв портал "Коментарі", саміт Великої сімки вирішили провести онлайн у форматі відеоконференції iз-за поширення коронавіруса.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!