Головна Новини Світ Великобританія Ось що сталося б з королівською родиною, якби Великобританія відмовилася від монархії
commentss НОВИНИ Всі новини

Ось що сталося б з королівською родиною, якби Великобританія відмовилася від монархії

На тлі новин про те, що принц Чарльз заразився коронавірусом, а принц Гаррі з дружиною Меган залишають Великобританію, питання про те, чи виживе монархія у Великобританії, став дуже гостро

28 березня 2020, 13:17 comments4526
Поділіться публікацією:
Ось що сталося б з королівською родиною, якби Великобританія відмовилася від монархії

Королівські експерти раніше повідомили Insider, що догляд принца Гаррі і Меган Маркл "серйозно зашкодить" королівської сім'ї в довгостроковій перспективі, хоча існували суперечки про те, чи може це означати кінець монархії, в звичному для нас вигляді.

У той час як деякі країни, включаючи Грецію та Болгарію, скасували свої монархії через публічний референдум, королівський коментатор Марлен Кеніг сказав, що процес є більш складним, ніж багатьом здається. Тим не менш, це не означає, що не може якось змінитися, якби був більш сильний заклик до Британії розглянути майбутнє монархії.

Ось що сталося б з королівською родиною, якщо б монархії більше не існувало.

Королева переїде з Букінгемського палацу, але їй не доведеться відмовлятися від усіх своїх королівських резиденцій

Букінгемський палац використовується в якості офіційної робочої та житлової штаб-квартири британських монархів з 1837 року. У ньому 775 кімнат (багато з них призначені для приватного використання) і використовується королевою для проведення державних банкетів та зустрічей зі світовими лідерами і урядовими чиновниками.

Це також чудове місце для проведення багатьох знакових подій, у тому числі королівських весільних прийомів, а також Королівського Параду Квітів з нагоди Дня народження кожен рік.

В даний час палац відкритий для відвідувачів кожне літо, а Її Величність відпочиває в своєму шотландському будинку для відпустки Balmoral Castle . Однак він міг би стати постійною туристичною визначною пам'яткою, якщо б королева офіційно переїхала.

Палац є власністю королівського маєтку, власником якого королева Єлизавета ІІ є до тих пір, поки вона є монархом. Однак це зміниться, якщо вона більше не буде главою держави, повідомляється на офіційному сайті Crown Estate.

Інші резиденції, що належали короні, від яких королеві доведеться відмовитися, у разі позбавлення корони: Віндзорський замок (Пасхальна резиденція) і палац Холіруд-Хаус (Единбурзька резиденція).

Королева в приватному порядку володіє замком Балморал в Шотландському нагір'ї і маєтком Сандрингем в Норфолку, де вона проводить кожне Різдво і Новий рік. Тому цілком імовірно, що вона вибере один з них в якості свого нового постійного місця проживання.

Принц Вільям і Кейт послідують прикладу принца Гаррі і Меган і будуть домагатися фінансової незалежності

У віці 93 71 року відповідно, цілком можливо, що Королева і Принц Чарльз, який є спадкоємцем престолу, підуть з суспільного життя, якщо буде скасована монархія.

Більш ймовірно, що молоде покоління членів королівської родини, таких як Кейт Міддлтон і принц Вільям, послідує прикладу принца Гаррі і Меган Маркл і спробує побудувати свою власну кар'єру.

Герцог і герцогиня Сассекские ще не оголосили про постійні плани на пост-королівське життя, проте вони вже провели кілька заходів в США. Принц Гаррі виступив з промовою на заході JPMorgan в Майамі, і Гаррі з Маркл з'явилися в Стенфордському університеті.

Гуру зв'язків з громадськістю запропонував дзеркалу, що пара може заробити до 1,3 млрд дол. через корпоративні операції та ролі посла бренду.

Звичайно, це всього лише припущення про те, чи візьмуть Кейт Міддлтон і Вільям таку ж роботу, як Гаррі і Меган Маркл, якщо їх змусять займатися приватною кар'єрою.

В даний час вони керують своїм власним благодійним фондом "The Royal Foundation", де вони часто виступають на благодійних обідах і заходах.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!