Головна Новини Світ Великобританія Британський прем'єр Борис Джонсон повертається до роботи після лікування від коронавірусу
commentss НОВИНИ Всі новини

Британський прем'єр Борис Джонсон повертається до роботи після лікування від коронавірусу

Борис Джонсон сьогодні повинен очолити щоденну урядову нараду із надзвичайного реагування на COVID-19

27 квітня 2020, 11:24 comments1570
Поділіться публікацією:
Британський прем'єр Борис Джонсон повертається до роботи після лікування від коронавірусу

Прем'єр-міністр Великобританії Борис Джонсон повертається до роботи на Даунінг-стріт у понеділок, майже через місяць після того, як він отримав позитивний результат тесту на COVID-19.

Заступник британського прем'єра, міністр закордонних справ Домінік Рааб, зазначив, що соціальне дистанціювання буде діяти ще деякий час.

На початку спалаху хвороби Джонсон виступав проти жорсткої ізоляції, але потім змінив курс, коли прогнози показали, що чверть мільйона чоловік можуть померти у Сполученому Королівстві.

Після введення 23 березня режиму повної ізоляції його уряд зіткнувся з критикою з боку опозиційних партій і деяких лікарів у зв'язку з обмеженими можливостями Сполученого Королівства в області тестування і відсутністю захисних засобів для багатьох медичних працівників.

Кількість смертей, пов'язаних з COVID-19 у лікарнях по всій Великобританії, зросла до 20 732, збільшившись на 413 за 24 години, що є найнижчим щоденним зростанням в цьому місяці. Всього 25 квітня було проведено 29 058 тестів на коронавірус.

Виходячи з цих статистичних даних, Сполучене Королівство займає п'яте місце в світі за кількістю загиблих в результаті коронавірусу після Сполучених Штатів, Італії, Іспанії та Франції.

Раніше "Коментарі" писали, що ппрем'єр Великобританії Борис Джонсон йде на поправку після того, як був госпіталізований у зв'язку з гострими симптомами коронавірусу COVID-19.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!