Головна Новини Світ Близький Схід Ердоган не виключив покупку Су-35 і Су-57
commentss НОВИНИ Всі новини

Ердоган не виключив покупку Су-35 і Су-57

Су-57 був запущений у серійне виробництво

29 серпня 2019, 05:40 comments1927
Поділіться публікацією:
Ердоган не виключив покупку Су-35 і Су-57

Турецький лідер Реджеп Тайіп Ердоган не виключив, що Туреччина купить російські винищувачі Су-35 і Су-57.

"Чому б і ні? Ми ж не даремно приїхали", — заявив він інтерв'ю телеканалу NTV, відповідаючи на запитання, чи розглядається можливість покупки цих винищувачів.

Раніше повідомлялося, що Ердоган у ході авіакосмічного салону МАКС-2019 поцікавився у російського лідера Володимира Путіна покупкою винищувача п'ятого покоління Су-57, на що отримав ствердну відповідь.

В кінці липня стало відомо, що Су-57 був запущений в серійне виробництво, з Міноборони був підписаний довгостроковий контракт на постачання більш 70 літаків.

Як раніше повідомляли "Коментарі", Україна і Туреччина повинні прискорити підписання угоди про зону вільної торгівлі. Таку думку висловив президент Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган, повідомляє презз-служба Офісу президента України. Повідомляється, що під час зустрічі з українським президентом Володимиром Зеленським в Анкарі 7 серпня сторони домовилися про розширення можливостей торговельно-економічного та інвестиційного співробітництва. "Обсяги нашої двосторонньої торгівлі в 2018 році склали більше 4 мільярдів доларів США. І я впевнений, що це далеко не межа нашого потенціалу", — сказав Зеленський. За словами президента Туреччини, товарообіг між Україною і Туреччиною може досягти 10 млрд доларів. На думку турецького президента, для досягнення цієї мети цілком реально.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!