Головна Новини Світ Близький Схід Кандидат на виборах глави Тунісу вийшов з перегонів на користь глави Міноборони
commentss НОВИНИ Всі новини

Кандидат на виборах глави Тунісу вийшов з перегонів на користь глави Міноборони

Перший тур позачергових виборів президента в Тунісі пройде 15 вересня

14 вересня 2019, 04:10 comments1655
Поділіться публікацією:
Кандидат на виборах глави Тунісу вийшов з перегонів на користь глави Міноборони

Кандидат на президентських виборах в Тунісі, лідер партії "Машру Туніс" Мохсен Марзук вийшов з передвиборчих перегонів на користь глави міністерства оборони країни Абделькерима Збиди, повідомив РІА Новини.

Перший тур позачергових виборів президента в Тунісі пройде 15 вересня. На вищий державний пост претендували 26 кандидатів, в тому числі представниця прекрасної статі, відомий в країні адвокат-правозахисниця Абір Мусси.

"Марзук вийшов з гонки, щоб надати необхідну допомогу і дати можливість перемогти — ред.) видному кандидату, міністру оборони Абделькериму Збиди", — заявило джерело.

Попередні результати голосування на президентських вибори в Тунісі оголосять 17 вересня. Другий тур виборів, у разі необхідності, повинен відбутися до 3 листопада. Дострокові президентські вибори в Тунісі були призначені після смерті 25 липня цього року 92-річного Аль-Баджо (" Гаида ас-Себсі, який керував країною останні п'ять років. Спочатку голосування планувалося на 17 листопада.

Серед головних претендентів на пост президента називають прем'єр-міністра Юсефа Шахеда і міністра оборони Абделькерима Збиди.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", продин з зареєстрованих кандидатів на пост президента Тунісу Набіль Карави затриманий у п'ятницю, 23 серпня, у туніській столиці за звинуваченням у корупції, про це повідомляє радіостанція Mosaique FM. Карави і його рідного брата пред'явили звинувачення у відмиванні грошей і відхід від податків. Зараз вони поміщено у слідчий ізолятор. Набіль Карави є одним з найбільших бізнесменів Тунісу, йому належить опозиційний телеканал Nessma.

На даний момент центрвиборчком Тунісу зареєструвала 26 кандидатів з 97, які подали заявки на участь у виборах. Передвиборна кампанія кандидатів стартує 2 вересня і завершиться 13 вересня. Голосування в країні пройде 15 вересня, попередні результати оголосять 17-го. Другий тур виборів, у разі необхідності, має відбутися до 3 листопада.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: ria.ru
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!