Головна Новини Світ Близький Схід Нетаньяху розповів про підготовку Ізраїлю до можливих провокацій Ірану
commentss НОВИНИ Всі новини

Нетаньяху розповів про підготовку Ізраїлю до можливих провокацій Ірану

Нетаньяху зазначив, що піклується про безпеку своєї країни

17 вересня 2019, 02:25 comments1921
Поділіться публікацією:
Нетаньяху розповів про підготовку Ізраїлю до можливих провокацій Ірану

Прем'єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньяху заявив на тлі атаки на нафтові об'єкти Саудівської Аравії, що Ізраїль "добре підготовлений" на випадок провокацій Ірану.

"Я турбуюся про нашу безпеку на 360 градусів і можу сказати, що ми добре підготовлені", — сказав він радіостанції "Галею ЦАХАЛ", відповідаючи на запитання про можливі провокації Ірану адресу Ізраїлю.

Єменські повстанці-хуситы, проти яких воює арабська коаліція на чолі з Саудівською Аравією, заявили, що це вони провели атаку — з допомогою безпілотників.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", в місті Букиак в Саудівській Аравії загорівся найбільший в світі нафтопереробний завод, що належить компанії Saudi Aramco. Пізніше стало відомо про вибух і пожежу на великому нафтовому родовищі Хурайс. Саудівська влада не відразу повідомили про інциденти. Проте пізніше стало відомо, що нафтові об'єкти атакували дрони, також були чутні звуки стрілянини. Представники єменських повстанців-хуситов, проти яких проводить військову операцію коаліція на чолі з Саудівською Аравією, взяли на себе відповідальність за атаки і заявили, що направили в Саудівську Аравію 10 дронов. Вони підкреслили, що атаки посиляться, якщо військова операція арабської коаліції в Ємені не припиниться.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!