Головна Новини Світ Близький Схід Зариф анонсував зустріч глав МЗС країн-учасниць ядерної угоди
commentss НОВИНИ Всі новини

Зариф анонсував зустріч глав МЗС країн-учасниць ядерної угоди

Зариф написав, що також проведе двосторонні зустрічі з членами групи "4 +1"

21 вересня 2019, 00:44 comments1501
Поділіться публікацією:
Зариф анонсував зустріч глав МЗС країн-учасниць ядерної угоди

Зустріч глав МЗС країн-членів іранської ядерної угоди пройде у Нью-Йорку 25 вересня. Про це заявив міністр закордонних справ Ірану Мохаммад Джавад Зариф.

"Засідання міністрів закордонних справ Ірану і країн групи "4 1" (Росія, Китай, Франція, Великобританія і Німеччина) пройде в Нью-Йорку в середу", — цитує агентство ISNA Заріфа, прибулого у Нью-Йорк для участі в 74-ї сесії ГА ООН.

Міністр написав, що також проведе двосторонні зустрічі з членами групи "4 1". Відеозапис його виступу розміщена в Twitter прес-секретаря постійного представництва Ірану при ООН.

Відповідаючи на запитання, чи плануються переговори з США в ході Генасамблеї ООН, Зариф заявив: "США – це не весь світ. Ми збираємося взаємодіяти з безліччю держав. Президент поспілкується з безліччю лідерів, я зустрінуся з безліччю міністрів закордонних справ, ми зустрінемося з генсеком ООН".

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", 17 вересня, під час свого виступу Верховний лідер Ірану Алі Хаменеї заявив, що Тегеран відмовляється вести переговори з США на будь-якому рівні."Між владою Ірану і США не буде переговорів ні на яких рівнях. Проведення таких контактів буде означати успіх американської політики тиску", — йдеться в повідомленні. За його словами, діалог між країнами може відбутися лише в тому випадку, якщо США відмовляться від своїх слів і повернуться до ядерної угоді. До цього моменту влада Ірану ставлять крапку в переговорах з Америкою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.isna.ir/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!